Gyönyörre fel!
szerző: Szántó Sz. Erika
Gömbölyű, hosszúkás, keskeny, vastag, síkosított vagy sem: ha vaginális, orális vagy anális örömökre vágyik az ember lánya, az anonim internetes szexshopok magánya mellett, a város számos pontján és zugában csodálhat, vagy tapinthat meg teljes valójában gyönyörökkel kecsegtető, és kielégítést ígérő csodaszereket. Irány hát a szexbolt, és éljen a szexuális forradalom: három különböző ország, három különböző helyét teszteltük.Budapest: Rémségek kicsiny boltja


Budapest, Örs vezér tere. Tábla hívogat, hogy itt aztán minden gyönyört megtalál az ember. Uccu neki, gondolom egy próbát megér. Betérek az irodaházba, de már a lift problémás: hívom, jön is, benne egy sámlin - feltehetően nyugdíjkiegészítésként- ülő mogorva alakkal, mondom hányadikra, meghogy az autósiskolába, szexboltról, meg gyönyörökről szó sincs…. Aztán belépek az üzletbe, mely 5 m2 tömör gyönyör (lehetne). Az eladó egy idős hölgy, (a liftes felesége?!), minden erotikától mentesen köt és teát szürcsöl. Zavarodottan kezdek nézelődni, van itt minden, közepes dildó, és csillogó kéjgolyó, rózsaszín billincs és fekete análballon. Nem merek semmihez sem nyúlni, kínos az egész. Öt perc után távozom, és a lépcsőn megyek le. Obsta principiis, óvakodj a kezdeteknél!

Személyzet: 2
Fogadtatás: 2- köszönés megvolt
Légkör: 1- fagyos, mint a sarki szél
Kínálat: 8- ami az öt percbe befért
Közérzet, összbenyomás: 1- a kínos feszengés miatt
Összesen: 14. Nem ér meg egy próbát.

London: Próbáld fel a szobalány jelmezt is

A második színhely, London egyik plázája, ahol a szexbolt és a kismama divat is jól elfér egymás mellett. A kirakatban szolidabb fehérneműk, guminőnek nyoma sincs, kedves az invitálás is, mosolygó hölgy lép oda hozzám, hogy nézzek szét bent is. A boltban pedáns az elrendezés, halk zeneszó mellett lehet közelebbről megvizsgálni a különböző izgatószereket, és fehérneműket. A szellősebb randibugyiktól arrébb sorolva, a farsangi szezontól független, mindig aktuális jelmezek felé veszem az irányt. Ezekben lehetek akár szexis ápolónő, rosszra csábító rendőrnő, vagy pedofil hajlamokat ébresztgető diáklány. A szobalány jelmezt nézegetve, az eladó a felpróbálására buzdít, melynek hatására, minden eddigi gondolatomat feledve -Csak az a vég! - csak azt tudnám feledni!-, az fut át az agyamon, hogy még hányan tehették ezt. Veszem a nyúlcipőt, köszönök illedelmesen és a megfutamodást választva inkább a szemben lévő állatkereskedés felé veszem az irányt. 

Személyzet: 7- kedves, de..
Fogadtatás: 10
Légkör: 10- ideális a nézelődésre
Kínálat: 7- ínyenceknek nem ajánlott
Közérzet, összbenyomás: 6- a jelmezes inzultálás után
Összesen: 40. Hogy az angolok prűdek lennének? dehogy.


Prága: Fogd és fotózd- A szexmúzeum

Prága belvárosának egy eldugottabb utcájában lehet rábukkanni a csehek szexmúzeumára. A jegypénztárban két fiatal lány fogad, és az elég drága belépőjegy kifizetése után utamra is ereszt a nézelődésben. Sehol egy teremőr, vagy bárki, aki bármiben is meggátolhatna: szabad fogdosni (mindenféle századeleji vibrátort, és segédeszközt), és fotózni (akár magunkat egy szado-mazo felszerelés mellett), az egyik teremben pedig a szobalány-úrihölgy-férj hármasát megörökítő 20-as évekbeli néma pornófilm megy. Hogy a múzeumlátogatás pirulásmentes, az annak is köszönhető, hogy rajtam, és egy lézengő kínain kívül senki más nem volt hajlandó a belépőt kifizetni. Összességében megérte, igaz könnyen körbejárható, és a múzeumi ajándékshop is kimaradt a szervezők életéből, pedig szívesen gazdagítottam volna magam innen egy kicsinyített relikviával.

Személyzet: 10- nincs panasz
Fogadtatás: 10
Légkör: 10- ideális a nézelődésre
Kínálat: 8
Közérzet, összbenyomás: 7- az elmaradt kis bőrkorbács kulcstartó miatt, és a drága belépőért
Összesen: 45. A cseheknél a pont, felejthetetlen élmény.