Ízléstelen? Helyén való?
szerző: Kinga
Idén 13. alkalommal került sor, az évente megrendezendő erotika kiállításra. 51 kiállító, rengeteg program és különféle újdonságok csábítják a kevésbé gátlásosokat a 3D mozitól, a rúdtánc versenyen át a sztárvendégekig.

Az erotika kiállítás valakinek szakmai „kirándulás”, valakinek valamiféle kétes csodák palotájában tett séta. Ebből is adódik, hogy sokan sokféle módon vélekednek róla.
A megbotránkozásra adhat jogot sok apró, jelentős elem, úgymint a félmeztelenül sétáló hostess lányok és a hímtag alakú szívószálak. Vagy nem olyan kis részletek is, mint a színpadi műsor, melynek keretében az is előfordulhat, hogy bátor önként jelentkező férfiakat orálisan elégítenek ki. Azért a jelenségbe van egy kis humor is csempészve, hiszen először a férfimagazinok címlapjára illő hölgyek (természetesen nem túlöltözve) invitálják föl a delikvenst a színpadra, majd kötik be a szemét. Utána a közönségtől teljes csöndet kérnek és belép egy durván 140 kilós molett nő, aki kezébe veszi a dolgokat. Aztán egyszer csak lekerül a szemfedő, jöhet a csodálkozás.

Többeknek bőven elég ennyit tudnia erről, hogy aztán soha többé ne legyenek rá kíváncsiak, de van, hogy a csillagokkal kitakarós az ízlésesség határát súroló plakátok is megteszik hatásukat. Netalántán a pornó iparban jól ismert „húzónevek”, akikkel testközelben lehet találkozni.
Biztos akadnak olyanok, akiket ez izgat és már epedve várják a következő évi kiállítást, kik lesznek a kiállítók, mit viseljenek, amikor elmennek. Mert természetesen a kedves vendégek is próbálnak minél inkább kitenni magukért.
Ha már 13 alkalmat megélt biztosan van is rá kereslet, én mégsem teljesen tudom megérteni a látogatóit. Ízléses- mondják, bár bizonyosan nem prűdeknek való. Őszintén, inkább mondanám pornó parádénak, mint erotika kiállításnak. Egy régi felmérést azért tudok mellette érvként idézni. Miszerint az ehhez hasonló „intézményeknek” köszönhetően csökkentek a szexuális bűncselekmények.