Old Man’s Music Pub
szerző:
Plecskó Edina


E heti témánk, a férfi kapcsán kézenfekvő ötletként szolgált az Akácfa utcai Old Man’s Pub intézményi felkeresése, amely kezdetben evidens elképzelés azonban korántsem szolgált kielégítő hangulattal.

A szórakozóhely már nevében is jelzi, hogy vendégköre főleg az idősebb – és vacsorájukat előszeretettel itt elfogyasztó – korosztályból tevődik ki, ami nem is lenne baj, ha a mi hat fős társaságunk ételfogyasztás híján nem szenvedett volna hátrányt a leültetésnél. Így azonban asztalt nem, de az éppen aznap fellépő zenekar zajos készülődését és a pincérnők vontatott kiszolgálását kézhez kaptuk. 

Személyzet: 5
Fogadtatás: 3  -  „Kötelező enni, amennyiben asztalhoz akartok ülni”
Légkör: 6 – nyugodt beszélgetésekhez nem szerencsés választás
Kínálat: 5
Mosdó: 5
Összbenyomás: 5 – az adott koncert és arra való hangolás hiányában minden bizonnyal pozitívabb képet alkotott volna
Összesen: 60/29  
szerző:
Simon Borbála


Hétszáztíz a fröccs? Kilenchatvan egy vörösboroskóla? Oké, hogy az Akácfa utca már belvárosnak számít, meg hogy olyan „elitesre” sikerült a Music Pub, de akkor sem kéne aranyáron mérni az alkoholos árut. Főleg, hogy itallap sem áll készenlétben sehol a szórakozni vágyók részére. 
Érdekes elgondolás, hogy a vacsorázó vendégekkel szemben játszanak a zenészek, a táncoló Bon-Bon rajongótábor pedig nem igazán fér el az éttermi résztől egy üvegfallal elválasztott szűkös folyosón. A dohányzó-nem dohányzó elkülönítésének viszont semmi jelét nem tapasztaltuk. Lehet ezért örült annyira Szolnoki Péter, amikor azt mondta két sláger között: „Lemorzsolódott a közönség és csak a törzsmag maradt.” Számukra az este fergeteges lehetett. Nekünk már kevésbé volt szórakoztató.  

Személyzet: 3 van?
Fogadtatás: 4 (mert valaki a nevemet kiabálta)
Légkör: 2
Kínálat: 3
Mosdó: 5  háromszor hármas, így is kicsi, de mivel mindig itt történnek az izgalmas dolgok…
Összbenyomás: 3
Összesen: 60/20 
szerző:
Tóth Tamara


Dehogynem volt szórakoztató  Bori, gondolj csak a 35 körüli, igazi Bon-Bon fanra, aki kézzelfogható közelségben rázta a farát! „Add tovább, sehol nem áll meg a korsó…” Nem is nagyon állt meg, viszont annál gyorsabban kiürült. Egyébként pedig nem tudok napirendre térni, hogy egyre több helyen van képük 4 decisnek csúfolni azt a bizonyos korsót. A kávé mellé meg Julius Meinl keksz dukál, ami nem csoda, Old Man’s=old keksz. Bocsánat, inkább be is rekesztem magam. Annyi szerencsénk azért volt, hogy a Valami Amerika felcsendülése előtt sikerült lelépnünk. Az este fénypontja pedig kétségtelenül a lángos volt, felettébb finom kivitelezésben. 

Személyzet: 2
Fogadtatás: 5
Légkör: 5
Kínálat: 4
Mosdó: 6
Összbenyomás: 4
Összesen: 60/26