#198- Ne szívd tele a tüdőd gázzal
szerző: Szántó Sz. Erika
Tegnap elég unalmasnak indult a nap. A szokásos eső para, meg érettségire készülés, meg persze agyfaszkapás a góréktól („amikor én nyomtam az érettségit, még egész más volt minden”, ki nem szarja le).
 
Aztán az Ady tétel magolása után az egész group megszavazta, hogy nézzünk le a Zaccba, mert Takiékkal tegnap is láttuk a 13B-ből azt a vörös csajt egy másik sassal smacizni. A vörös ott is volt, de láthatóan eléggé unatkozott, Takinak mondtam is, hogy menjen szórakoztatni.
Erre ő csak annyit mondott: hogy az anyád pics----val szórakozzál. Erre én: Jól van, ne szívd úgy tele a tüdőd gázzal. Erre ő:nem értem miért nem vágtak falhoz, amikor élve születtél.
Szóval jól elvoltunk, de semmi smár. Aztán meg egy dzsót kajtattunk, telefonálás ide-oda, majd egy óra dekkolás a körúton egy ház előtt. Aztán haza, és tovább magolás. Szóval kábé ennyi.
 
2 komment. A hozzászóláshoz regisztrálj
 
Taki: a bige azér nagyon ott volt :)
Én: Jaaaa, adta
 
#199
 
Kedves Blogom!
 
Egyre közelebb van az érettségi napja. A lányokkal ma is sírtunk egy kicsit, hiszen ki tudja mi vár ránk a továbbiakban. Ma Kosztolányit, Adyt és a Nyugatosokat tanultuk, természetesen együtt… :)
De a lényeg: ma P. hosszan engem figyelt, csak engem :D .Ezt onnan is tudom, hogy direkt megkérdeztem Lillit és Rózát is, hogy ők is látják-e, amire azt mondták, hogy P. nagyon feltűnően BÁMULT engem. Emiatt egész nap jó kedvem volt, és emiatt még a bankettet is várom (persze a suli vége miatt hüpp, hüpp), mert a lányok szerint is az lesz a vízválasztó. Vagy akkor vagy soha. Jajj, bárcsak, bárcsak sikerülne! és odajönne hozzám, és megcsókolna, és meg vissza csókolnám…emiatt még kicsit az érettségit is várom, tényleg.
 
3 komment. A hozzászóláshoz regisztrálj
 
Taki: Mivan öcsi, tudtam mindig, hogy a fiúkat szereted
Geri: hüpp, hüpp :D hát ez azért nagyon ott van :)
K.katona: miezaszar?
 
 
#200
 
Hé, valami szopottgombóc firkált bele a blogomba, ne parázzatok! És ha bárki ezt felemlegeti, azt megzúzom….
 
0 komment. Szólj hozzá! A hozzászóláshoz regisztrálj