Miro Fashion Café - A divat találkozása a képzőművészettel
szerző:
Plecskó Edina


A Westend szívében található szórakozóhely különös ötvözete az egyes stílusoknak és jellembéli sajátosságoknak: a kávézóként, étteremként, bárként és divatbemutatók helyszíneként is funkcionáló hely ugyanis modern design-elemeivel és Miro művészetére hajazó formáival alkot egyedi és kellemes atmoszférát. Míg a "teraszon" nyüzsgő emberek közt szemlélhetjük a pláza forgatagát, addig a félhomály övezte galériában nyugodt beszélgetésekre is alkalofotó: etteremmester.hum nyílik, az igen finoman kivitelezett enteriőr és színes hangulati elemek pedig megfelelő környezetet nyújtanak mindehhez. Nemzetközi jellege pedig nem csak konyhájában, hanem a betérő vendégek körében is felfedezhető.

Személyzet: 8 - a mai trendnek megfelelően a pincér lila felsőt viselt
Fogadtatás: 7
Légkör: 8 - hangulatos, de zenék terén kicsit idejétmúlt
Kínálat: 8 - A la Carte és mindennap megújuló menüből lehet rendelni
Mosdó: 7
Összbenyomás: 8 - azt még a galéria sem feledtette, hogy egy
bevásárlóközpontban ültünk

Összesen: 60/46

szerző:
Tóth Tamara


A kisangyal után most következzen a kisördög. A szóban forgó kávézó csak nagyon távolról idézte Mirót, míg a divat is inkább csak a betérőkön mutatkozott meg, görbe tükörben. Tükröknél maradva, a mosdó világítása még a kifutók leggyönyörűbb modelljéből is rút kiskacsát varázsolna. A beharangozott Fashion TV helyfotó: etterem.bizett Mónika aránytalan idomai és Balázs vámpírvigyora úszott be a képbe, a maximálisra felcsavart fűtés pedig csak rontott a helyzeten. Le a kalappal viszont a szendvics mérete előtt, és a fagyikehely is kiállta a próbát.

Személyzet: 7 - nem volt szép az a lila
Fogadtatás: 8 - plázához képest elsőrangú
Légkör: 7
Kínálat: 7 - tisztességes
Mosdó: 5
Összbenyomás: 6 - elég volt egyszer

Összesen: 60/40

szerző:
Kinga


fotó: etteremmester.huMost billen a léc, de ki tudja merre!? Nos lássuk. A Miro Fashion café enteriőrje, a festő művei helyett a lakberendező tévéműsorokat juttatta eszembe, egy az egyben azokat a trendeket követi. Csináld magad ötletes megoldások, "low cost" látványos lámpabura, itt-ott kicsit leharcolt gyékény térelválasztó. Ám még az ominózus galériára érve sem a festőóriás szellemisége fogad. Sokkal inkább valamiféle óriások földje, túlméretezett kanapék, melyen ha hátradőlsz eltűnik a messzeségbe az asztal. Másrészt tisztelt berendező! A szék - ez esetben fotel - ülésmagasságát és az asztal magasságát illik összehangolni! Ellenkező esetben ugyanis a fagyikelyhet csakis kézből lehet fogyasztani. Óriás szendvics, óriás fagylaltkehely, mégis a hely nem éppen óriási! Mindezt leszámítva kellemes hely egy naaagy beszélgetéshez.

Személyzet: 6
Fogadtatás: 6
Légkör: 5 - sötét, fülledt
Kínálat: 7
Mosdó: 6
Összbenyomás: 6 - A divat NÉVLEGES találkozása a képzőművészettel

Összesen: 60/ 36