Az oroszok már a Spájzban vannak...
szerző:
Kinga


keret.huMint azt tudjuk A tizedes meg a többiek című film óta... A Spájzban pedig otthonosan lehet csemegézni, legyen szó lekvárról, avokádó és tepertőkrémről, zsíros vagy vinetás kenyérről. Természetesen jó nagy karéjjal. Hagymával. Mellé zordabb időben kortyolhatunk forralt bort, vagy ihatunk akár narancslikőrős kávét is. Ha körbenézünk minden nagymamáink stílusát fogja visszatükrözni (csipke polcdísz, kockás terítő), s emiatt külön jó ide behúzódni. Mintha csak elbújtunk volna egy pillanatra a kamrába és a kulcslyukon át pislognánk kifelé... az utcára.

Személyzet: 7
Fogadtatás: 7
Légkör: 10 -  kedvenceim az ódon gerendák kolbásszal díszítve
Kínálat: 7
Mosdó: 6
Összbenyomás: 9
Összesen: 60/46

szerző:
Plecskó Edina


A Spájz valóban autentikus designnal várja vendégeit: az éléskamraként kép:www.aspajz.huberendezett vendéglő ugyanis szakasztott mása régi korunk spájzainak, ahol a különféle csemegék mellett jelen esetben egy olvasósarok is rendelkezésre áll. Nyugodt légkörben pedig nincs hiány, miként nem hogy orosz szavakat, de gyakran mást sem hallhatunk a kevés számban betérő vendégek okán. Valódi, házias ízekben szintén nem szűkölködik a hely, ahogy a rádió sugározta kellemes „klubzene” is harmonikus atmoszférát teremtve szolgálja egy csendes este eltöltését a spájzban, félhomályban.
 
Személyzet:7
Fogadtatás: 6
Légkör: 10
Kínálat: 8
Mosdó: 7
Összbenyomás: 8 frappáns környezet,visszatérni érdemes
Összesen: 60/46
szerző:
Tóth Tamara


Kevés olyan hely van, ami elsőre ennyire megtetszett, mint a most tárgyalt intézmény. Az egyszerűség és az egységesség dominál, ahová a tulaj hozza a házi készítésű lepényeket. Ez nagy népszerűségnek örvend, nem úgy, mint a szomszédos asztalnál hagyott, majdnem teljesen tele levő borospoharak. Hiába, tudni kell a helyhez illően választani. Hűvösebb időben tökéletes kuckó a Spájz, hőségben már kevésbé, de az ajtó mellett, és megfelelő hőmérsékletű itallal el lehet tölteni néhány órát.

Személyzet: 8
Fogadtatás: 8
Légkör: 10
Kínálat: 8
Mosdó: 6
Összbenyomás: 9
Összesen: 60/49