Soho London
szerző:
Plecskó Edina


A londoni hangulatot a Nagymező utcába csempésző szórakozóhely egy igazi three in one: a három szintjét a vendégeknek kínáló Soho London ugyanis étteremként, buli helyként és elszeparált galériaként is jól funkcionál.

Ha ezen utolsó két helyszínről tapasztalatokat nem is gyűjthettünk, az étteremben nyert benyomások egy színvonalas és alkalmazottai révén is megnyerő hely képét vetítették elénk. A pultnál sorakozó külföldiek kitűnően jelezték a Soho London jellegét, a hatalmas plazma tv előtt üldögélő pár magyar mellett pedig mi is helyet foglaltunk egy a Big Ben árnyékában álldogáló asztalnál. S hogy szomjunk és éhségünk csillapításán is úrrá legyünk, készséges pincér volt segítségünkre az aztán igen jóízűen elfogyasztott minőségi italok és étkek kiszolgálásánál. "Étterem-vizsgából" tehát jár a jeles a Sohonak, s hogy többi helyszíne mit kínál, mindenképpen érdemes utánajárni.

Személyzet: 8
Fogadtatás: 6 - talán az éppen aktuális foci vb-selejtező miatt hagyott alább
Légkör: 7
Kínálat: 8
Mosdó: 7
Közérzet, összebenyomás: 7 - mindenképpen újbóli látogatásra sarkall
Összesen: 60/43

szerző:
Szántó Sz. Erika


A Soho London a Pesti Broadway és a Moulin Rouge mellett, tökéletesen beleillik a Nagymező utca multikulturális forgatagába. A felszolgálók nemcsak készségesek, de minden szempontból betartják az etikettet is. A vörösbor megfelelő pohárban és hőmérsékleten érkezik, a tárkonyos raguleves pedig megfelelően gazdagon van tálalva. Nem hiába mondják: Soho is a small, multicultural area of central London; a home to industry, commerce, culture and entertainment, as well as a residential area for both rich and poor.

Személyzet: 9
Fogadtatás: 7
Légkör: 8

Kínálat: 7
Mosdó: 6- Ági mama brancsa
Közérzet, összebenyomás: 7
Összesen: 60/44