Horrorra akadva?
szerző:
Tóth Tamara


Első ötletünk a Horror étterem volt, de évek óta nem üzemel, sőt valami teljesen más van a helyén. Aztán felmerült a Fekete Özvegy is, de végül a Loch Ness Pubban kötöttünk ki. Talán előre sejtettük, hogy mi vár ránk az elkövetkező két hétben?

A feltúrt, elkerítésekkel és útlezárásokkal tarkított Egyetem tértől nem messze találunk rá „Nessie-re”, hát igen, a villódzó piros neon volt az első horrorisztikus élményünk. Miután beléptünk, jött a következő, az agyunkig hatoló füst, ami jótékonyan elhomályosította a késdobáló nagy részét. Van csapolt Staropramen, amiért le a kalappal előttük, csak valaki mondja meg, hol van a medence, ahova a táblán lévő nyíl mutat.

Személyzet: 3
Fogadtatás: 5
Légkör: 7
Kínálat: 8 – igazi egyetemista árak, kivéve a ropit
Mosdó: 6
Közérzet, összbenyomás: 5
Összesen: 60/34
szerző:
Plecskó Edina


Hogy medencét nem lelhet itt senki fia, az bizonyos, bár névadójának okán nem vethető meg teljességgel az effajta utalás sem. Ám ebben ki is merül az intézmény tavi szörnyre való utalási törekvése, a meglehetősen puritán környezetű pub még egy átlagos szórakozóhely elvárt berendezéseit sem tudja minden téren felmutatni. A nyáron a szórakozóhely elé kitelepülő kerthelyiség bizonyosan javít a helyzeten, amennyiben a már hosszú ideje a környéken folyó felújítási munkák ezt nem akadályozzák.

Személyzet: 4
Fogadtatás: 4 – ha kérdeztünk, válaszoltak
Légkör: 6 – rendkívül füstös és a kis tér miatt nyomasztó
Kínálat: 4 – forró italuk nem volt
Mosdó: 5
Közérzet, összbenyomás: 4
Összesen: 60/27
szerző:
Simon Borbála


A Szervita téri jogászok azonban ismerik a titkot, legalábbis arról, hogy miért jó, ha valami kicsi, hangos és füstös. A pub a Loch Ness-i szörnnyel csak annyiban mutat hasonlóságot, hogy tudatlan szem elől rejtve van. Nem is hisszük el, hogy a börtönrácsokat idéző bejárati ajtó mögött vár ránk a kocsma, ahova igyekeztünk. Nem kell megijedni azért, a pánikszobák stíljével sem vonható semmi párhuzam. A serkentőként elnevezett kávé szekcióból épp semmi nem kérhető, de a flancos zsíros deszkára keresztelt étek tényleg korrekt. Ahogy Skóciába, úgy ide is érdemes inkább tényleg nyáron ellátogatni, mert ebben a téli, vizsgatemetős szezonban igencsak szomorkás.

Személyzet: 6
Fogadtatás: 5
Légkör: 3
Kínálat: 3
Mosdó: 7 Az ajtón Westminster felirat fogad, ami földrajzi tévelygésekre adhat okot
Közérzet, összbenyomás: 4
Összesen: 60/28